Традицията е достояние на силните!
Традицията е достояние на силните!
ПСТ ГРУП ЕАД е дружество с над 45 годишна история! Виж повече.

За нас и опита ни

“ПСТ ГРУП” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението.
Дългогодишният ни опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите ни са в основата на нашия успех.
Стремим се да предлагаме високо качество на добри цени, като влагаме качествени материали от утвърдени производители, използваме съвременни и модерни технологии, прилагаме най-добрите европейски и световни практики.
В дейността ни се ръководим от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините сме успели да се наложим като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с нашите клиенти са показатели за доверието и уважението между нас.

Галерия

Актуално

„ПСТ Груп“ ЕАД сключи договор на стойност 10 914 545 лева с ДДС за рехабилитация на път в Румъния

2016-10-03
30.09.2016 На 30.09.2016г. сдружение между „ПСТ Груп“ ЕАД и дъщерното му дружество „ПСТ Кънстръкшън уъркс“ ООД със седа...Повече информация
„ПСТ Груп“ ЕАД сключи с Държавната агенция по пътищата на Р. Молдова договори на стойност над 70 млн. евро без ДДС

2016-05-06
На 06.05.2016г. сдружение между „ПСТ Груп“ ЕАД и италианската компания "Серенисима Конструциони" СПА сключи догов...Повече информация
Всички новини
Нашата книга: