Традицията е достояние на силните!
Традицията е достояние на силните!
ПСТ ГРУП ЕАД е дружество с над 45 годишна история! Виж повече.

За нас и опита ни

“ПСТ ГРУП” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението.
Дългогодишният ни опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите ни са в основата на нашия успех.
Стремим се да предлагаме високо качество на добри цени, като влагаме качествени материали от утвърдени производители, използваме съвременни и модерни технологии, прилагаме най-добрите европейски и световни практики.
В дейността ни се ръководим от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините сме успели да се наложим като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с нашите клиенти са показатели за доверието и уважението между нас.

Галерия

Актуално

„ПСТ Груп“ ЕАД сключи договор за строителство на пътен възел „Плодовитово“

2017-05-11
11.05.2017 „ПСТ Груп“ ЕАД сключи с Агенция „Пътна инфраструктура“ договор за изпълнение на строително – монтажни работи...Повече информация
Убий скоростта, спаси дете

2017-04-03
“ПСТ ГРУП” ЕАД постави информационни табели на кампанията "Убий скоростта, спаси дете" в близост до училища и детски гради...Повече информация
Всички новини
Нашата книга: