+359 2 945 29 96 pst@pst.bg

Премиерът поздрави строителите от „ПСТ Холдинг”
„Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София“, заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на магистрала „Тракия“ край Ямбол.
„Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала „Тракия“, добави още министър-председателят. Обектът се изпълняв от сдружение “Тракия IV”, в което участваства “ПСТ Холдинг” АД.
По думите на Борисов празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които „изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП”.
„Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето”, изрази надеждата си Борисов и допълни, че е оптимист за спазването на срока, след като вижда ентусиазма на работещите.
„Най-големият ми оптимизъм го дават хората, които работят, защото те се гордеят, че изграждат грандиозни проекти“ – каза премиерът Бойко Борисов. Заедно с министри, премиерът инспектира участъка от автомагистрала „Тракия“ след Ямбол, в посока – Карнобат.