+359 2 945 29 96 pst@pst.bg

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов  даде символичен старт на строитено-ремонтните дейности за обновлението на сградата на Районното управление „Полиция“ – Своге. Проектът ще бъде изпълнен от „ПСТ ГРУП“ ЕАД.. Той ще се реализира на базата на разработен от дирекция “Управление на собствеността и социални дейности”- МВР проект. Цялостното реновиране на обекта ще бъде финансирано с 1 473 000 лева, осигурени от МВР. „ПСТ ГРУП“ ЕАД ще извърши ремонтните дейности за близо 1 100 000 лева, с което ще се спестят около 300 000 лева.

Ремонтът включва изграждане на нов етаж, нови приемни за служебните кучета, изграждане на нови помещения за задържане и саниране, нови ВИК, парно и ел. инсталация, както и цялостно реновиране на интериора.

Заложените в проекта цели са за максимално облекчен достъп на гражданите до административните служби, достъпна среда за хора с увреждания, модерни помещения за задържани лица съгласно всички евростандарти.

Срокът за изпълнението на строително-ремонтните дейности е 380 календарни дни.

На церемонията присъстваха и областният управител на София област Красимир Живков,  кмета на община Своге инж. Жоро Цветков , представители на общинската администрация, на районния съд и районната прокуратура в града, както и представители на „ПСТ ГРУП“ ЕАД.